Finansiering

Sliter du med å få hverdagen til å gå rundt økonomisk? Trenger du penger nå, og vet at du har mulighet til å betale tilbake senere? Det finnes mange ulike finansieringsmuligheter, alt etter hva man måtte ønske. Man kan blant annet velge å ta opp et forbrukslån, refinansiere tidligere lån for å spare penger på renter og gebyrer, eller anskaffe et kredittkort. Her gir vi deg en rask oversikt over noen ulike finansieringsmuligheter. Husk at hvis du velger å ta opp et forbrukslån, skal du være svært bevisst på hva dette medfører, både fordeler og ulemper. Du skal også være helt sikker på at du klarer å betale pengene tilbake i tide.

Forbrukslån 

Det finnes mange ulike forbrukslån, og det er lett å få godkjent et lån på dagen, og deretter få pengene utbetalt allerede dagen etter. Her er noen vanlige tilbydere og finansieringstjenester.

Svea finans: Svea finans tilbyr støtte både til bedrifter og privatpersoner. Når det gjelder privat finansiering, kan du få forbrukslån på dagen, uten å måtte oppgi noen grunn for hva du skal bruke pengene til. Du trenger ikke stille noe til sikkerhet, og kan få rente fra 9,9%. Maksimalt lånebeløp er 400.000 kroner.

Lendo: Hos Lendo kan du låne inntil 500.000 kroner, og få pengene utbetalt allerede påfølgende dag. Lendo sammenligner ulike banker, og hjelper deg med å finne det lånet som passer best for deg. Laveste rente er på 6,99%.

Axo finans: Axo finans har samme formål som Lendo, nemlig å hjelpe norske forbrukere med å finne det beste lånet. De sender din søknad til mange ulike banker, og gir deg de beste tilbudene. Du velger lånebeløp og nedbetalingstid, og fyller inn din personlige informasjon. Deretter mottar du straks det beste tilbudet.

Leasing 

SG finans: SG finans er mer for deg som trenger finansiering av arbeidsrelatert utstyr (for eksempel produksjon, bygningsarbeid). Her kan du søke om leasing for utstyr du skal kjøpe. Du kan også velge å betale et større beløp allerede ved anskaffelse om dette er ønskelig. Videre betaler du en fast månedspris frem til utstyret er helt nedbetalt.

Refinansiering

Refinansiering anbefales hvis du har flere smålån og kredittkortgjeld. Da kan du søke om et nytt forbrukslån med en lavere rente for å dekke disse. Dermed vil du kun ha ett lån å forholde deg til, fremfor mange små. Refinansiering tilbys vanligvis av de samme som tilbyr vanlige forbrukslån.

Kredittkort 

Et kredittkort kan ha mange fordeler. Du kan få prosentavslag når du handler og du får som regel reise- og avbestillingsforsikring. I tillegg har du med et kredittkort 45-60 dager rentefritt bruk. Det er smart å ha et kredittkort tilgjengelig, men merk at du skal betale i tide for å unngå skyhøye gebyrer. Sjekk f.eks. Re:member, Bank Norwegian eller Ya Bank for populære kredittkort.

Comments (0)

Leave Comment