Lendo

Hvis du først har bestemt deg for å ta opp et forbrukslån, skal du selvfølgelig være sikker på at du velger det som er best for deg. Derfor kan det faktisk være hjelpsomt å bruke en tjeneste som hjelper deg med å finne det beste tilbudet.

Vi ønsker å opplyse deg om de ulike tilbyderne som finnes, og starter derfor nå en serie hvor vi gjennomgår ulike lånetilbydere. Slik kan du være best mulig opplyst når du skal søke om forbrukslån.

Lendo er et eksempel på en finansiell tjeneste som hjelper forbrukere med å finne det beste lånet. De sender nemlig forespørsel til flere banker samtidig. Denne forespørselen er basert på dine preferanser og opplysninger.

Hvem er Lendo?

Lendo er en finansiell tjeneste som hjelper norske forbrukere med å få lavest mulig rente på forbrukslån, samt å refinansiere kredittkort, forbrukslån og smålån.

Hva gjør Lendo?

Lendo sender forespørsel til 14 ulike banker samtidig. Disse vil da konkurrere om å gi deg det beste tilbudet. Noen av bankene de samarbeider med er Gjensidige, Svea Finans og Santander. Det er derfor ikke Lendo som gir deg lånet. De hjelper deg heller med å finne det beste lånet for deg.

Hvilke betingelser innebærer et lån hos Lendo?

Hos Lendo må du være minst 20 år for å søke om lån. Lendos laveste rente på forbrukslån ligger på 6,99%, mens gjennomsnittsrenten er på 12,1%. Du kan låne fra 10.000 til 500.000 kroner. Hvor mye du får låne baseres på opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene som långiveren innhenter. Benytter du en medsøker kan dette øke sjansene dine for å få høyere lån. Lånet må betales tilbake innen det har gått 15 år.

Hvordan er prosessen?

Det tar kun noen minutter å fylle ut søknaden om forbrukslån hos Lendo. Deretter sender Lendo dine opplysninger til flere banker, og du mottar en sammenligning av tilbudene fra flere banker. Disse tilbudene får du i løpet av 24 timer, og ut fra disse kan du selv velge det lånet du ønsker. Slik er du sikker på at du velger det som er best for deg. Deretter kan du ha pengene på konto allerede dagen etter.

Denne artikkelen er en del av en serie, hvor vi går gjennom finansielle tjenester og banker som hjelper norske forbrukere med å velge lån og kredittkort. Har du innspill – ta gjerne kontakt!

Comments (0)

Leave Comment